Wereldwijd uniek, hybride varen met LM-Hybrid!

Over Lifestyle Marine

Van het ontwerp tot de bouw en van de advisering tot aflevering: bij Lifestyle Marine gaat er een netwerk van professionals voor je aan de slag. Dit mooie merk van eigen bodem maakt daarnaast enkel gebruik van hoogwaardige materialen, wat de levensduur van de boten vergroot. Met het CE-keurmerk voldoen we bovendien aan de Europese eisen rondom veiligheid, gezondheid en milieu. Kortom, met de sloepen en tenders van Lifestyle Marine ben je verzekerd van heerlijke dagjes uit en een boot voor het leven.

Wij zijn Lifestyle Marine: een botenbouwer en Nederlands familiebedrijf. Samen met ons dealernetwerk laten we dromen van sloepvaarders uitkomen!

Welkom bij Lifestyle Marine. Lifestyle heeft een groot en divers assortiment luxe sloepen en tenders. Iedere boot heeft met zijn eigen ontwerp unieke eigenschappen en voordelen. Daarnaast kun je de modellen volledig zelf samenstellen en is er een ruime keuze in mogelijkheden voor cabrioletkappen, bekleding en motorisering. Zo zorgen we samen voor de unieke vaarbeleving die bij jou past! Op deze website vind je alle informatie over onze boten, Lifestyle Marine als bouwer en hoe onze boten menig watersporter enthousiasmeert.

De modellenlijn van Lifestyle stamt uit het begin van deze eeuw. Koos Kleinbergen is met Suydersee Boat Import de ontwerper van de oorspronkelijke serie Lifestyle tenders. De boten werden via Suydersee en een select aantal verkooppunten verkocht. In 2019 heeft Jorn Krijgsman Lifestyle Marine opgericht en de productiemallen van Suydersee overgenomen. De productie is hierna verhuist naar een eigen locatie. Na vernieuwingen en aanpassingen in bestaande modellenlijn te hebben doorgevoerd is de fabricage opgestart waarmee de reeds populaire modellenlijn opnieuw op de markt is gekomen. Na de overname in 2019 heeft Lifestyle Marine via een professioneel dealernetwerk, met succes, diverse nieuwe modellen op de markt gebracht, waaronder de Lifestyle 616, 600 en de 780 Tender.

Design

Vloeiende (tijdloze) lijnen, een uitgedacht interieur en een uniek ontworpen onderwaterschip is kenmerkend voor elk model van Lifestyle Marine. Het vaste team ontwerpers houdt rekening met de indeling, stabiliteit ergonomie en het rompontwerp. Het ontwerp is een essentieel element voor het succes van Lifestyle Marine.

Kwaliteit

Onze boten worden hand gebouwd door een team van professionals. Van romp tot detail, het volledige productieproces wordt uitgevoerd door een team specialisten die de ‘fijne kneepjes’ van het vak kennen. De boten van Lifestyle Marine staat dan ook voor kwaliteit en een lange levensduur.

Innovatie

Lifestyle Marine denkt in slimme oplossingen ten aanzien van vernieuwingen en gebruiksgemak. Met LM-Hybrid hebben wij een uniek concept ontwikkelt om emissievrije pleziervaart mogelijk te maken in combinatie met inboard aandrijvingen van het assortiment.

Service

Niemand weet beter wat het beste voor uw tender is dan de erkende Lifestyle Marine dealer. Ons netwerk van deskundige dealers werkt nauw met ons samen om zo een optimaal serviceniveau te bieden. Voor advies over aanschaf, service, onderhoud en andere werkzaamheden aan uw Lifestyle boot, kunt u bij onze dealers terecht.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons, of met een van onze dealers, op.

Onze modellen

Lifestyle600Fotografie-55

Lifestyle 600 Tender

Hier kan nog een korte toelichting...

Lifestyle-818-Tender-05

Lifestyle 818 Tender

Hier kan nog een korte toelichting...